Krevetové cestoviny

Tipy na skvelé recepty

SUROVINY:

 

400 g cestoviny

150 g tvrdý syr

300 g krevety

250 g špargľa

150 ml smotana

1 ks citrón

2 ks cibuľa

1/2 ks pór

2 PL olivový olej

150 ml biele víno

1 PL píniové jadierka

1 PL dijonská horčica

biele mleté korenie

soľ

Nadrobno pokrájanú cibuľu a pór speníme na oleji, chvíľku pražíme a potom pridáme krevety, prilejeme víno a budeme dusiť za stáleho miešania približne 4 minúty.

 

Následne pridáme špargľu, ktorú sme pokrájali na kúsky, horčicu, smotanu, píniové jadierka, soľ, korenie, citrónovú šťavu a pomaly prehrejeme.

 

Omáčku dobre premiešame s uvareným cestovinami. Jedlo dáme na taniere a posypeme postrúhaným syrom.

 

Špenátová polievka

Máte radi špenát? Tak vyskúšajte skvelý recept na špenátovú polievku s dyňou.

Tagliatelle s orechami

Vynikajúce cestoviny s orechovým pestom.

Ako prílohu použijeme avokádový šalát

Pizza s rukolou

Vychutnajte si výbornú pizzu so sviežou rukolou a vynikajúcim proscuittom.

 

Tarhoňové rizoto

Tarhoňa namiesto ryže?

Vynikajúca chuť, a jednoduchá a nenáročná príprava.

Pon - Štv: 9:00 - 21:00

Pia - Sob: 9:00 - 22:00

Ned: 11:00 - 21:00

úvod    |    o nás    |    jedlá    |    galéria    |    kontakt

Kontakt:

Tel.: +421 915 503 105

mail: info@ambienterestaurant.sk

COLLE,  s. r. o., Tatranská 74

974 01, Banská Bystrica

Kontaktujte manažéra reštaurácie

+421 915 503 105

Naši partneri:

© Ambiente restaurant Banská Bystrica 2013 │  Všetky práva vyhradené